БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 40,00 лв. (условия)

УСЛОВИЯ И ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

Цената на доставка до офис на Еконт за поръчка на/над стойност 40 лв. (с ДДС) е БЕЗПЛАТНА!

Цената на доставка до адрес на клиента за поръчка на/над стойност 40 лв. (с ДДС) е фиксирана - 4,90 лв.

Цената на доставка за поръчка под стойност 40 лв. (с ДДС) е фиксирана - 4,90 лв.


Преглед, тест* и избор на продукт

Всяка поръчка до офис на Еконт идва с преглед, тест* и избор на продукт.
Преглед - всеки клиент има право на преглед на изпратените продукти преди да ги заплати. Връщането/отказването на продукт/и е за сметка на клиента.
Тест* - всеки клиент има право на тест/мерене на всеки поръчан от него продукт, ако избраният от него офис осигурява такова помещение. Теста не важи за следните типове продукти - бельо, бели дрехи, бански
Избор на продукт - всеки клиент има право да избере само определени продукти, които да вземе и заплати, в случаите когато е поръчал повече от един продукт. Връщането/отказването на продукт/и е за сметка на клиента.

* Теста не важи за следните типове продукти - бельо, бели дрехи, бански


Срокът за доставка е до 3 работни дни в зависимост от зоната на населеното място (в случай, че поръчаната стока е налична към момента на поръчката). Поръчките направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчките направени през почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Например, ако сте направили поръчка в събота, поръчката Ви ще започне да се обработва в понеделник.


НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Предлаганите начини за плащане са :

  • Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка);
  • Плащане по банков път - клиентът превежда по банков път сума (посочена в имейла за завършена поръчка), която е равна на цената на заявените стоки плюс разходите за доставка, ако са договорени такива, на посочената банкова сметка:
    Банка: ПроКредит Банк
    IBAN BGN: BG98PRCB92301032198619
    BIC: PRCBBGSF
    Получател: "Дипол" ООД

ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ

Всички продукти, предлагани от нашия сайт, разполагат с условия за гаранция, съгласно действащото законодателство и търговските политики на производителите. Продуктите са нови, в оригинална опаковка, и се дистрибутират от оторизирани от производителя доставчици.